Wij hebben jarenlange ervaring met grafisch en creatief werk, hierdoor kunnen wij je gericht advies geven waar nodig. Wij maken ontwerpen met een professionele uitstraling die vertrouwen geeft bij je klanten en jou doet onderscheiden van de rest.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl is meer dan een logo of wat kleuren. Het logo vormt de basis voor de rest van de huisstijl die doorgevoerd wordt in bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, flyers, enveloppen of andere grafische uiting.

Bij Multi-Center kunnen wij zowel het ontwerp als het drukwerk voor je regelen. Hierdoor heb je bij ons alles onder één dak. Op deze manier kun je zelf bezig zijn met waar jij goed in bent en heb je één aanspreekpunt voor al je grafische uitingen.

Logo’s ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is de eerste stap, hiervoor hebben wij jouw input nodig. Hoe meer jij ons kan vertellen over je bedrijf, hoe beter het logo uiteindelijk daarbij zal aansluiten. Het logo zal een blikvanger van je bedrijf worden, het zal in één oogopslag laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Visitekaartje ontwerpen en drukken

Waar je website het online visitekaartje van je bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes niet ontbreken. Het is belangrijk dat je visitekaartje aansluit bij de visie en huisstijl van je bedrijf. Wij ontwerpen visitekaartjes met een unieke en professionele uitstraling. Natuurlijk kunnen wij de visitekaartjes ook drukken.

Flyer ontwerpen en drukken

Met een flyer of poster kun je de aandacht trekken voor jouw bedrijf. Wat is het doel van je flyer? Hoe bereik je de juiste doelgroep? Welke foto’s gebruik je in de flyer? Een aantal vragen die wij van tevoren stellen. Hierdoor kunnen wij de juiste elementen gebruiken om een professionele en creatieve flyer te ontwerpen om de boodschap duidelijk en effectief over te brengen. Natuurlijk kunnen wij de flyers en posters ook drukken.

Huisstijlproducten

Bij Multi-Center kunt u terecht voor de volgende huisstijlproducten:

  • Logo’s ontwerpen
  • Visitekaartjes ontwerpen en bedrukken;
  • Flyers ontwerpen en bedrukken;
  • Websites ontwerpen en realiseren;
  • Enveloppen ontwerpen en bedrukken;
  • Briefpapier ontwerpen en bedrukken;
  • Brochures ontwerpen en bedrukken;
  • Bedrijfskleding bedrukken;
  • Stickers ontwerpen en bedrukken;

Staat je huisstijlproduct niet in bovenstaande lijst neem dan vrijblijvend contact op met Multi-Center en vraag naar de mogelijkheden.