Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in de zoekmachines. Zoektermen die voor de website belangrijk zijn zorgen hierdoor voor meer relevante bezoekers naar de website.

Dus wil je graag meer bezoekers naar jouw website? Dan moet je website worden geoptimaliseerd zodat deze beter vindbaar wordt door de zoekmachines. Wij kunnen jouw website optimaliseren voor Google, hierdoor kunnen (potentiële) klanten jouw bedrijf sneller en gemakkelijker vinden.

Heb je al een website en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Vraag de de GRATIS zoekmachineoptimalisatie review aan en we nemen je huidige website door om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

De voordelen van zoekmachineoptimalisatie:

  • Meer organisch verkeer naar je website;
  • Meer bezoekers, meer leads en meer conversie;
  • Je website verschijnt hoger in de zoekmachines;
  • Je vergroot de relevantie en de vindbaarheid van je website;
  • Betere gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers.

Veelgestelde vragen over Zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) staat in het Engels voor Search Engine Optimization. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je website hoger scoort in de zoekmachines op competitieve zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten mag verwachten?

Om eerlijk te zijn kunnen we daar geen specifiek antwoord op geven. Gemiddeld gezien heeft het ongeveer 3 tot 6 maanden nodig om hogerop te komen in de zoekmachines op woorden die weinig concurrentie hebben. Je kunt al met de concurrentie meekomen met competitieve zoekwoorden, maar dat is dan nog niet op de eerste of tweede pagina.

Na ongeveer 6 maanden zien wij meestal dat je steeds vaker op de eerste pagina verschijnt met de competitieve zoekwoorden. Je website zal steeds vaker hoger scoren op de gewenste zoekwoorden.

Wanneer je consistent nieuwe content blijft produceren, zal je website steeds beter scoren op de competitieve zoekwoorden. Dus blijf regelmatig nieuwe content produceren, en optimaliseer de website voor de gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor zal je steeds hoger in de zoekresultaten komen.

Zoekmachineoptimalisatie is niet iets wat over één dag ijs gaat, het is een continu proces. Daarom kunnen wij dit voor je uit handen nemen.

Wat kost zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Voor zoekmachineoptimalisatie hanteren wij geen vaste prijs. De kosten zijn per situatie verschillend en hangen af van verschillende factoren. Namelijk:

  • Hoe is je website gebouwd?
  • Waar wil je op gevonden worden?
  • Hoeveel concurrentie is er voor de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden?
  • Wat zijn je doelstellingen?

Vraag onze GRATIS review aan en kom erachter wat jouw bedrijf nodig heeft om hogerop in de zoekmachines te komen.